Tuesday, 18 September 2012

Mystique Swiss
 Kenapa ANDA Perlu Gunakan Mystique Swiss;
1.       Lebih renungan, jelingan dan tenungan ghairah dari lelaki
2.       Tingkatkan temujanji dan  keluar bersama lelaki idaman
3.       Meningkatkan Daya Tarikan Seksual anda
4.       Merapatkan hubungan yang sedia ada
5.       Anda akan diselubungi aura positif yang menawan
6.       Interaksi yang lebih Ceria dari Lelaki
7.       Orang akan respek dengan anda
8.       Anda akan jadi tumpuan utama rakan sekerja
9.       Meningkatkan daya keibuan, keayuan seorang gadis.

Mahukah Anda;
1.       Memikat & Menggoda Lelaki Idaman Anda
2.       Membuatkan Semua Lelaki Berasa Seronok Menghidu Bau Anda
3.       Menjadikan Lelaki Ghairah dan Senang Mendekati Anda
4.       Meningkatkan Hormon Pemikat Secara Efektif & Cepat
5.       Memiliki Daya Memikat Yang Tiada Tandingan
6.       Mempunyai Aura Positif Yang Mampu Dirasai Ketika Bersama Rakan & Teman

Produk pemikat dan peningkat aura positif semakin mendapat sambutan kerana, ia semakin diperlukan atas beberapa faktor;
1.       Kes Penceraian Yang Semakin Ketara
2.       Kedinginan Seks Suami-Isteri
3.       Pergaulan dan Persekitaran Tempat Kerja Yang Negatif
4.       Keharmonian Rumahtangga 

Jadi dengan menggunakan Mystique Swiss Copulins ini;
1.       Bos Akan Lebih Sukakan Anda
2.       Rakan Sejawat Anda Akan Bersikap Lebih Positif Dan Terbuka
3.       Menyemarakkan Kasih Sayang Suami & Kekasih Terhadap Anda
4.       Pelanggan Yang Sering Anda Temui Akan Merasa Lebih Tenang, Aman & Seronok.

Gunakan Kuasa Hormon Berteknologi Swiss Ini,
Anda Pasti Teruja! (100% Jaminan Wang Dikembalikan)

Mystique adalah hormon copulins untuk memikat lelaki. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromone adalah hormon yang dapat memikat manusia. Manusia terpikat antara satu dengan lain bergantung pada faktor hormon. Jika anda punyai aura aroma hormon yang unik, anda pasti dapat membuat sesiapa sahaja jatuh cinta pada anda. Gunakan kuasa hormon ini untuk memikat lelaki yang anda cintai. Semua lelaki akan cair dengan bau anda! Cubalah Mystique hari ni juga!
Kesan setiap individu adalah berbeza. Pengguna digalakkan mencuba sendiri produk dan menilainya dari pelbagai aspek. Pewangi hormon adalah bertujuan untuk memikat, menggoda dan meningkatkan aura positif. Gunakanlah selalu untuk aktiviti bisness, pergaulan seharian dan ketika sering bertemu orang ramai.
 Mystique Swiss adalah hormon pemikat lelaki yang paling kuat pernah dihasilkan oleh makmal. Ia diselidik saintis selama 20 tahun dalam kajian pengasingan bahan aktif Copulins dan 2 tahun dalam membina teknologi canggih yang selamat dan efektif. Mystique adalah jauh lebih hebat berbanding mana-mana produk wangian pemikat dan penggoda lelaki. Produk Mystique Swiss telah membuktikan – dalam kajian yang dilakukan ke atas manusia – ia memiliki  kesan pemikat dan penggoda yang 5 kali lebih kuat berbanding lain-lain produk yang berada di pasaran. Mystique Swiss bertindak secara pantas dengan menghantar signal ke bahagian VNO (saraf pengesan hidung) manusia dan mengaktifkan deria bau dan sel otak tanpa menganggu sistem pernafasan dan tanpa menganggu emosi. Ia menghantar signal dan aura pemikat yang menggoda, seterusnya menangkap perhatian orang sekeliling anda dengan efektif sekali. Manusia yang terhidu hormon copulins ini akan berasa tenang, aman, konfiden, seronok dan bersikap lebih positif. Kajian juga menunjukkan lelaki yang terhidu Mystique Swiss akan menjadi sedikit ghairah.


Perhatian; Hormon Copulins Mystique Swiss yang diperlukan untuk memikat dan menggoda lelaki haruslah  berkuasa, agar berkesan dan bertindakbalas terhadap lelaki! Dapatkan Mystique Swiss kerana dos hormon yang terkandung di dalamnya sangatlah kuat.
 

Mystique Swiss Copulins berbeza dari lain-lain jenama kerana ia dihasilkan untuk memikat lelaki. Ujian yang dilakukan ke atas lelaki mendapati 97% lelaki akan teringat-ingat bau hormon unik ini. 95% lelaki mengingati baunya, 99% lelaki sukakan baunya. Kami mendapati lelaki akan ingat dan kenali baunya kerana signal hormon copulins telah mengaktifkan deria ke-enam dengan sempurna. Selain itu lelaki terdorong untuk jatuh cinta kepada pemakai Mystique Swiss Copulins kerana beranggapan pemakai Mystique Swiss Copulins punyai sifat keibuan yang tinggi. 
Wanita yang menggunakan Mystique Swiss Copulins tidak kira usia, atau paras rupa akan dapat memikat lelaki kerana hormon Copulins yang terkandung di dalamnya. Ia bagai menyampaikan mesej kepada deria ke-enam lelaki bahawa anda adalah seorang calon yang sesuai untuk menjadi ibu kepada keturunan lelaki tersebut secara biologi. Ini yang sering diperkatakan keserasian (chemistry). 
Mystique Swiss Copulins akan membuatkan anda dianggap serasi dan sesuai menjadi ibu kepada anak-anak lelaki yang ingin anda pikat, atas dasar hormon yang anda miliki adalah dari genetik yang terbaik, dan anda sesuai dijadikan (induk) atau ibu kepada keturunannya.

Mystique Swiss Copulins adalah hormon jenis semburan yang digunakan secara luaran untuk meningkatkan daya tarikan anda terhadap lelaki. Ia merupakan senjata kimia untuk memikat malah ia mampu membuatkan setiap orang yang berada berdekatan dengan anda merasa tenang.
 Mystique Swiss Copulins adalah satu-satunya hormon yang dicipta khusus untuk golongan wanita berkerjaya yang sering menemui ramai orang. Beribu-ribu wanita di seluruh dunia telah ketahui hakikat bahawa, dunia moden ini penuh cabaran dan harus dilalui dengan menggunakan teknologi hormon yang sofistikated. 
Pengguna-pengguna Mystique Swiss COpulins sangat sukakan hasilnya. Ia adalah keperluan asas yang perlu dimiliki dalam kehidupan sosial yang mencabar abad ini.

Aturcara Penggunaan;
Sembur Pada Baju atau Pada Kulit dalam jarak Satu Kaki. Kesan Hormon Mystique Swiss Copulins akan bertahan selama enam jam. Gunakanlah sekerap yang mungkin iaitu ketika anda ingin menemui orang tersayang, rakan-rakan, bos pejabat atau pelanggan anda. Kami pasti anda akan menawan hati semua orang yang berada disamping anda.
Mistique Swiss Copulins sangat berkesan, dan ia telah diuji scara saintifik. Ia mampu memikat setiap lelaki yang terhidu hormon tersebut tanpa disedari. Gunakan kuasa bioteknologi untuk meningkatkan penampilan anda secara saintifik! Pergaulan anda, bisness anda dan hari yang anda lalui bersama orang tersayang pasti akan lebih mengembirakan!


Testimoni Real:
"Saya dapati suami suka dengan saya, dia memuji bau saya, dia kata bau saya seksi, dia pernah tanya, minyak wangi apa saya pakai. Rasa best sangat, tetapi saya pelik dia sekarang suka peluk-peluk saya tidak kira waktu. Dia kata best sangat bila peluk dan bila bau saya melekat kat dia”
Sharifah Safua – KL

“Masa kat lobby hotel ada seorang lelaki kejar saya, risau juga, saya ingat ada apa, rupanya dia nak tahu minyak wangi apa saya pakai, dia kata bau saya seksi dan mengancam abis, saya rasa dia ghairah kut, orangnya hensem, buat pengetahuan awak, saya ni dah kahwin, saya cakap padanya"
Syahida – JB
  
HARGA PROMOSI !!!!!!
1 Botol   = RM79     RM49    (jimat rm30)
3 Botol  = RM237   RM135  (jimat rm102)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...